ŠOLA VOŽNJE


Kako do izpita?

Kako do izpita?


Šola vožnje ZŠAM je najstarejša šola vožnje na Celjskem.


Želite pridobiti vozniško dovoljenje kategorije A, B ali C? Potem si preberite, kakšni so koraki za pridobitev novega vozniškega dovoljenja. Šola vožnje ZŠAM je najstarejša šola vožnje na Celjskem. Imamo nadpovprečen uspeh tako na teoretičnem delu usposabljanja kot na praktičnem delu. Nahajamo se na Centru varne vožnje Ljubečna, kjer je tudi Izpitni center Celje.

Kategorije in starostVas zanimajo pogoji in starostne omejitve za pridobitev izpita posameznih kategorij A, B ali C? Za vas smo v šoli vožnje ZŠAM pripravili pregleden prikaz omejitev in pogojev posameznih kategorij, za katere lahko pri nas opravljate izpitni tečaj oz. izpitno vožnjo in usposabljanje na poligonu varne vožnje.

Preberi večPreberi več
Kategorije in starost

Naši učitelji vožnje

Naši učitelji vožnjeNaši učitelji vožnje so vrhunsko usposobljeni in redno osvežujejo in nadgrajujejo svoje znanje. Z bogatimi izkušnjami lahko vsem tečajnikom zagotovimo kvalitetno, strokovno in varno vodenje naših programov in treningov varne vožnje. Strokovna šola vožnje, kot bi morala biti.

Vožnja s spremljevalcemVožnja s spremljevalcem je posebna oblika učenja vožnje, pri kateri mora imeti voznik že opravljen teoretični in praktični del programa. Preberite si, kateri pogoji in pravila je pri tem še potrebno upoštevati.

Preberi večPreberi več
Vožnja s spremljevalcem

Prijava na tečaj CPP

Prijava na tečaj CPPPrijavite se na tečaj cestno prometnih predpisov (CPP), ki je predpogoj, da boste dobili svoj izpit za avto, in se naučite upoštevati pravila varne vožnje v prometu. Opravljen tečaj CPP je pogoj za pridobitev vozniškega izpita.