Programi vožnje

| Varna vožnja za gasilce

Varna vožnja za gasilce

Nikoli preveč nasvetov in trikov, kako obdržati vozilo pod nadzorom v kritičnih situacijah!

Cena:

Po dogovoru

Termini so na voljo po dogovoru

Kontaktirajte nas za rezervacijo termina.

Sodoben poligon varne vožnje

Cesta v Celje 14, 3202 Ljubečna

Sodoben poligon omogoča edinstveno priložnost za izboljšanje vaših voznih veščin, povečanje varnosti na cestah ter boljše razumevanje dinamike vašega vozila. Na poligonu varne vožnje lahko raziskujete svoje meje, se učite različnih tehnik vožnje in razvijate veščine za obvladovanje vozila v različnih vremenskih razmerah in cestnih situacijah.
Uporabnikom poleg poučne ter nepozabne varne vožnje zagotovimo tudi strokoven program ter možnost izposoje avtomobila.

Strokoven program

Sodoben poligon

nepozabna izkušnja

Več informacij o programu vožnje

V centru varne vožnje ZŠAM Celje izvajamo program varne vožnje za Gasilce, ki pri svojem delu potrebujejo posebna in bolj specifična znanja. Program je prilagojen zahtevam gasilcev, ki zaradi narave dela, teh izkušenj ne morejo pridobivati med udeležbo v vsakdanjem prometu. Zato program prilagodimo posebej vam gasilcem in vašim zahtevam.


Torej v okviru Centra varne vožnje ZŠAM Celje udeležencem nudimo nadgradnjo znanja, seznanitev z novostmi zakonodaje o varnosti v prometu in trendi na področju prometa in možnost praktičnih preizkusov tehnike vožnje z osebnimi in specialnimi gasilskimi vozili.

Pridružite se skupini neštetih zadovoljnih strank in dodajte svoj košček v mozaik varnejše mobilnosti in dvigu prometne kulture v Sloveniji. Skupaj zmoremo več.

Želite da so vaši najdražji varni v prometu?

Za vas ponujamo darilni pakete varne vožnje iz različnih področij, ki jih lahko podarite kot darilo in poskrbite, da bo obdarovanec varnejši v cestnem prometu.