Programi vožnje

| Team building varna vožnja

Team building varna vožnja

Najboljša izbira za vaše podjetje: zabavno & kreativno & drugačno.

Cena:

Po dogovoru

Termini so na voljo po dogovoru

Kontaktirajte nas za rezervacijo termina.

Sodoben poligon varne vožnje

Cesta v Celje 14, 3202 Ljubečna

Sodoben poligon omogoča edinstveno priložnost za izboljšanje vaših voznih veščin, povečanje varnosti na cestah ter boljše razumevanje dinamike vašega vozila. Na poligonu varne vožnje lahko raziskujete svoje meje, se učite različnih tehnik vožnje in razvijate veščine za obvladovanje vozila v različnih vremenskih razmerah in cestnih situacijah.
Uporabnikom poleg poučne ter nepozabne varne vožnje zagotovimo tudi strokoven program ter možnost izposoje avtomobila.

Strokoven program

Sodoben poligon

nepozabna izkušnja

Več informacij o programu vožnje

Z našimi team building programom treninga varne vožnje lahko ponudite vašim zaposlenim  kvalitetno druženje izven prostora vašega podjetja. Bistvo team buildinga je, da se zaposleni zabavajo v prometnih dogodivščinah a hkrati gradijo povezave na osebni ter na ravni podjetja.

Prepričani smo, da je team building s področja treninga varne vožnje eden najpomembnejših naložb v človeški potencial vašega podjetja. Krepi zaupanje, komunikacijo, sodelovanje ter zmanjšuje konflikte v tveganih situacijah, ki jih promet vsakodnevno nenehno že nehote povzroča.

Želite da so vaši najdražji varni v prometu?

Za vas ponujamo darilni pakete varne vožnje iz različnih področij, ki jih lahko podarite kot darilo in poskrbite, da bo obdarovanec varnejši v cestnem prometu.