Programi vožnje

| Ogrevalni program

Ogrevalni program

Za popoln začetek sezone za prebujanje motorista in motornega kolesa iz zimskega spanja. Vadba izogibanje običajnih  napak  pri vožnji in reagiranje v nevarnih situacijah.

Cena:

100€

Termini so na voljo po dogovoru

Kontaktirajte nas za rezervacijo termina.

Sodoben poligon varne vožnje

Cesta v Celje 14, 3202 Ljubečna

Sodoben poligon omogoča edinstveno priložnost za izboljšanje vaših voznih veščin, povečanje varnosti na cestah ter boljše razumevanje dinamike vašega vozila. Na poligonu varne vožnje lahko raziskujete svoje meje, se učite različnih tehnik vožnje in razvijate veščine za obvladovanje vozila v različnih vremenskih razmerah in cestnih situacijah.
Uporabnikom poleg poučne ter nepozabne varne vožnje zagotovimo tudi strokoven program ter možnost izposoje avtomobila.

Strokoven program

Izposoja avtomobila

Sodoben poligon

nepozabna izkušnja

Več informacij o programu vožnje

Izkušeni inštruktorji varne vožnje so pripravili program treninga, s katerim se lahko optimalno pripravite na novo sezono. Trener varne vožnje vam bo dal nasvete in vam povedal tehnike, s katerimi se lahko po zimskih počitnicah hitro vrnete v formo. In nekaj je gotovo: pridobili boste izkušnje in varnost. Ogrevanje kompaktnega motornega kolesa traja pol dneva in je enako primerno za profesionalce in tiste, ki se v vožnjo vračajo. Ni pomembno, ali ste na najnovejšem športnem motorju, prihajate s svojim enduro motorjem ali pa ste pravkar presedlali na novega Harleyja. Ne glede na to, ali želite samo popestriti vožnjo v ovinkih ali želite pridobiti več varnosti in krajše razdalje pri zaviranju. Ogrevalni trening je individualno prilagojen sposobnostim vsakega posameznega udeleženca – vsak se lahko nauči nekaj novega. Prav gotovo pa boste z izostrenimi refleksi bolje pripravljeni na novo dvokolesno sezono.

Usposabljanje lahko opravite skupinsko s prijatelji, sodelavci ali v sklopu  moto kluba. 

Pridružite se skupini neštetih zadovoljnih strank in dodajte svoj košček v mozaik varnejše mobilnosti in dvigu prometne kulture v Sloveniji. Skupaj zmoremo več.

Najem vozila za trening varne vožnje

V našem Centru varne vožnje vam omogočamo, da trening opravljate z našim vozilom.

Vozilo je potrebno rezervirati ob rezervaciji programa varne vožnje.
Cena najem vozila za trening varne vožnje pa je 55,00 EUR z vključenim DDV.

Vsebina usposabljanja

  • prepoznavanje nevarnosti in ustrezno reagiranje 
  • zaviranje
  • kombinacija testnih linij
  • tehnika linij vožnje
  • način rokovanja z motorjem

Trajanje: 4 ure

Želite da so vaši najdražji varni v prometu?

Za vas ponujamo darilni pakete varne vožnje iz različnih področij, ki jih lahko podarite kot darilo in poskrbite, da bo obdarovanec varnejši v cestnem prometu.