Šola vožnje

Šola vožnje

Doslej se je z nami za varno vožnjo na cesti izučilo že več kot 100.000 kandidatov. Pri nas lahko opravljate tečaj za pridobitev izpita A, B ali C kategorije. Spodaj si lahko pogledate podrobnejšo predstavitev posameznih kategorij in pogojev, ki so potrebni za pridobitev vozniškega dovoljenja posamezne kategorije.

Kako do izpita?

Šola vožnje ZŠAM je najstarejša šola vožnje na Celjskem.

Želite pridobiti vozniško dovoljenje kategorije A, B ali C? Potem si preberite, kakšni so koraki za pridobitev novega vozniškega dovoljenja. Šola vožnje ZŠAM je najstarejša šola vožnje na Celjskem. Imamo nadpovprečen uspeh tako na teoretičnem delu usposabljanja kot na praktičnem delu. Nahajamo se na Centru varne vožnje Ljubečna, kjer je tudi Izpitni center Celje.

Kategorije in starost

Vas zanimajo pogoji in starostne omejitve za pridobitev izpita posameznih kategorij A, B ali C? Za vas smo v šoli vožnje ZŠAM pripravili pregleden prikaz omejitev in pogojev posameznih kategorij, za katere lahko pri nas opravljate izpitni tečaj oz. izpitno vožnjo in usposabljanje na poligonu varne vožnje.

Naši učitelji vožnje

Naši učitelji vožnje so vrhunsko usposobljeni in redno osvežujejo in nadgrajujejo svoje znanje. Z bogatimi izkušnjami lahko vsem tečajnikom zagotovimo kvalitetno, strokovno in varno vodenje naših programov in treningov varne vožnje. Strokovna šola vožnje, kot bi morala biti.

Vožnja s spremljevalcem

Vožnja s spremljevalcem je posebna oblika učenja vožnje, pri kateri mora imeti voznik že opravljen teoretični in praktični del programa. Preberite si, kateri pogoji in pravila je pri tem še potrebno upoštevati.

Prijava na tečaj CPP

Prijavite se na tečaj cestno prometnih predpisov (CPP), ki je predpogoj, da boste dobili svoj izpit za avto, in se naučite upoštevati pravila varne vožnje v prometu. Opravljen tečaj CPP je pogoj za pridobitev vozniškega izpita.

Želite da so vaši najdražji varni v prometu?

Za vas ponujamo darilni pakete varne vožnje iz različnih področij, ki jih lahko podarite kot darilo in poskrbite, da bo obdarovanec varnejši v cestnem prometu.