Programi vožnje

| Izbris kazenskih točk

Izbris kazenskih točk

Točk je vedno preveč – ne odlašaj!
Če imate vsaj štiri kazenske točke ( in ne več kot 17), se vam lahko štiri izbrišejo iz evidence z udeležbo na programu usposabljanja za varno vožnjo in sicer enkrat v obdobju 2 let.

Cena:

350€

Izberi razpoložljivi termin

Poglej si vse proste termine

Sodoben poligon varne vožnje

Cesta v Celje 14, 3202 Ljubečna

Sodoben poligon omogoča edinstveno priložnost za izboljšanje vaših voznih veščin, povečanje varnosti na cestah ter boljše razumevanje dinamike vašega vozila. Na poligonu varne vožnje lahko raziskujete svoje meje, se učite različnih tehnik vožnje in razvijate veščine za obvladovanje vozila v različnih vremenskih razmerah in cestnih situacijah.
Uporabnikom poleg poučne ter nepozabne varne vožnje zagotovimo tudi strokoven program ter možnost izposoje avtomobila.

Strokoven program

Izposoja avtomobila

Sodoben poligon

nepozabna izkušnja

Kdaj na varno vožnjo za izbris kazenski točk

Programa dodatnega usposabljanja za varno vožnjo je namenjen da se imetniku veljavnega vozniškega dovoljenja, ki doseže ali preseže 4 kazenske točke, pa do dneva, ko opravi program, ne preseže 17 kazenskih točk,  enkrat v 2 letih izbrišejo 4 kazenske točke.  Vendar program velja le za tiste voznike, ki si nobene od kazenskih točk niso pridobili zaradi prekrškov z vožnjo pod vplivom alkohola, prepovedanih drog, psihoaktivnih zdravil ali drugih psihoaktivnih snovi. V slednjem primeru je udeležba na programu možna le po napotilu pooblaščenega izvajalca zdravstvene dejavnosti na podlagi ugotovitev kontrolnega zdravstvenega pregleda.

Kako poteka programa za izbris kazenskih točk?

1

Teoretični del

Vadba varne vožnje

Trajanje: 12h

2

Praktični del

Vadba varne vožnje

Trajanje: 6h

Najem vozila za trening varne vožnje

V našem Centru varne vožnje vam omogočamo, da trening opravljate z našim vozilom.

Vozilo je potrebno rezervirati ob rezervaciji programa varne vožnje.
Cena najem vozila za trening varne vožnje pa je 40,00 EUR z vključenim DDV.

Vsebina programa

Vsebino programa (teoretični in praktični del) je določilo ministrstvo za infrastrukturo. Teoretični del poteka v obliki predavanj in razprave z udeleženci programa usposabljanja, ki obsega 12 pedagoških (šolskih) ur, ki se jih izvede v treh dneh (vsak dan štiri pedagoške ure). Praktični del se izvede v enem dnevu v obliki treninga varne vožnje in traja šest pedagoških ur.


Veljavnost: Potrdilo o opravljenem programu dodatnega usposabljanja za varno vožnjo velja šest mesecev.


Kje izvemo koliko kazenskih točk imamo?


Poizvedba o številu kazenskih točk je možna z oddajo VLOGE ZA POTRDILO O EVIDENCI KAZENSKIH TOČK , ki jo naslovite na Ministrstvo za pravosodje, Župančičeva 3, 1000 Ljubljana. Potrdilo oz. odgovor prejmete v nekaj dne ali 
https://e-uprava.gov.si/podrocja/osebni-dokumenti-potrdila-selitev/potrdila-izpiski/potrdilo-iz-kazenske-evidence.html

Cena programa: 350,00 EUR z ddv.

Pridružite se skupini neštetih zadovoljnih strank in dodajte svoj košček v mozaik varnejše mobilnosti in dvigu prometne kulture v Sloveniji. Skupaj zmoremo več.

Želite da so vaši najdražji varni v prometu?

Za vas ponujamo darilni pakete varne vožnje iz različnih področij, ki jih lahko podarite kot darilo in poskrbite, da bo obdarovanec varnejši v cestnem prometu.

Izbris kazenskih točk

Če imate vsaj štiri kazenske točke ( in ne več kot 17), se vam lahko štiri izbrišejo iz evidence z udeležbo na programu usposabljanja za varno vožnjo.

Sodoben poligon

Izposoja avtomobila

Strokoven program

Izberi termin