OFF ROAD Center varne vožnje LjubečnaV tem video boste lahko spoznali, kakšne prepreke premagujemo v OFF ROAD centru s terenskimi vozili in urbanimi terenskimi vozili. Na off road treningu tečajniki preizkušajo svoje zmogljivosti in zmogljivosti terenskih vozil na OFF ROAD Center varne vožnje Ljubečna.


 

Trening varne vožnje za motoriste - slalomV tem video je prikazan utrinek treninga  oziroma vaja iz treniga varne vožnje za motoriste!


 

Zakaj na trening varne vožnje?V tem video boste lahko spoznali poglavitne razloge zakaj je odločitev za trening varne vožnje dobra izkušnja za vsakega voznika!  Preizkusite nas .


 

Kako parkirati v garažo in kako bočno parkirati! Usposabljanje v šoli vožnje 1. učna stopnjaVaji se izvaja tudi na vozniškem izpitu. V tem video boste lahko spoznali, kako pravilno parkirati vozilo v garažo ali bočno parkirati.  Z našimi kandidati v šoli vožnje izvajamo vaje parkiranja v garažo in bočnega parkiranja na poligonu  centra varne vožnje v Ljubečni.


 

Kako pravilno obrniti vozilo v trikrakem križišču? Šola vožnje 1. učna stopnjaVaja se izvaja tudi na vozniškem izpitu. V tem video boste lahko spoznali, kako pravilno obrniti vozilo v križišču.  Z našimi kandidati v šoli vožnje smo izvajali vajo obračanja v križišču in sicer na poligonu varne vožnje v Ljubečni.


 

Kako pravilno obrniti v trikrakem križišču! Usposabljanje v šoli vožnjeVaja se izvaja tudi na vozniškem izpitu. V tem video boste lahko spoznali, kako pravilno obrniti vozilo v križišču.  Z našimi kandidati v šoli vožnje smo varno obračali vozilo na poligonu varne vožnje v Ljubečni.


 

Kako pravilno obračati z manevriranjemi! Šola vožnje 1. učna stopnjaVaja se izvaja tudi na vozniškem izpitu. V tem videu boste lahko spoznali, kako pravilno obračati vozilo z manevriranjem.  Z našimi kandidati v šoli vožnje smo varno obračali z manevriranjem na poligonu varne vožnje v Ljubečni.


 

Kako voziti v krožnem križiščuVaja oz. vožnja se izvaja tudi na vozniškem izpitu. V tem videu boste lahko spoznali, kako pravilno vozit v krožnem križišču.  Z našimi kandidati v šoli vožnje smo pravilno vozili v krožnem križišču na poligonu varne vožnje v Ljubečni.


 

Kako pravilno voziti med ovirami v 1. učni stopnji v šoli vožnje


 
Vaja se izvaja tudi na vozniškem izpitu. V tem videu boste lahko spoznali, kako pravilno voziti med ovirami. Z našimi kandidati v šoli vožnje smo vozili med ovirami na poligonu varne vožnje v Ljubečni.


 

Kako pravilno ustaviti in speljevati na klancu! 1. učna stopnja v šoli vožnje


 
Vaja se izvaja tudi na vozniškem izpitu. V tem videu boste lahko spoznali, kako pravilno ustaviti in speljevati v klancu.  Z našimi kandidati v šoli vožnje smo varno speljevali na poligonu varne vožnje v Ljubečni.


 

Kako pravilno ustaviti vozilo? - šola vožnje - 1. učna stopnja


 
V tem videu boste lahko spoznali, kako pravilno in varno ustaviti vaše vozilo.  Z našimi tečajniki smo se varno ustavljali na poligonu varne vožnje v Ljubečni.